Mentol

Suspensie orală în plic

Acționează în 3 minute

Tratează simptomele refluxului gastro-esofagian.

Simptomele tratate:

 • Arsura in capul pieptului
 • Regurgitatie
 • Indigestie

Caracteristicile produsului

 • Acționează rapid
Variante
Arome
 • Mentă
Disponibil în
 • 12 (10 ml/plic)

Mod de administrare și atenționări

Pentru ameliorarea arsurilor la stomac și a indigestiei, luați 10-20ml (1-2 plicuri) de formulă lichidă după mese și la culcare.

Dacă utilizați comprimate de Gaviscon, luați două până la patru comprimate după mese și la culcare.

Aceste medicamente se adresează adulţilor, inclusiv vârstnici şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi mai mari. Copii și adolescenți cu vârsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.

 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
 • Nu utilizați acest produs după data expirării (EXP: lună/an indicat).
 • Conține sodiu și calciu. Dacă ați fost sfătuit să urmați o dietă restricționată în săruri de sodiu sau săruri de calciu, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua acest produs.
 • A se vedea prospectul inclus pentru informații suplimentare.

Întotdeauna citește cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj.

Substanțe active

 • Alginat de sodiu
 • Hidrogenocarbonat de sodiu
 • Carbonat de calciu

Descrierea produsului

Gaviscon Mentol acționează prin formarea unui strat protector peste conținutul stomacului prevenind astfel pătrunderea acidului în esofag și ameliorând simptomele refluxului gastroesofagian.

Poate stresul să provoace arsuri la stomac și indigestie?

Poate stresul să provoace arsuri la stomac și indigestie?

Poate stresul să provoace arsuri la stomac și indigestie?

Cum acționează Gaviscon?

De ce să schimbăm ceea ce a funcționat timp de peste 30 de ani? Astăzi, Gaviscon păstrează rețeta după care a fost dezvoltat initial.

Totul începe cu alginatul de sodiu. Obținut din alge marine brune recoltate de pe malurile Norvegiei, această formulare eficientă acționează ca o barieră puternică împotriva acidului gastric și oferă ajutor în combaterea simptomelor refluxului gastroesofagian.

Când alginatul de sodiu intră în contact cu acidul gastric iritant, se formează o punte. Aceasta actionează ca o barieră protectoare asupra conținutului stomacului, ameliorând senzația de arsură în capul pieptului.

Pe scurt? Veți obține o ameliorare rapidă de la aceste senzații neplăcute pe care cei care se confruntă cu arsuri la stomac și indigestie le știu atât de bine.

Formula Gaviscon nu intră în fluxul sanguin. Este un produs care are un mod de acțiune fizic.

Ca o a doua linie de protecție, hidrogenocarbonatul de sodiu și carbonatul de calciu acționează ca antiacide, contracarează acidul gastric în acest proces. Bariera de protecție durează până la 4 ore.

Pentru ajutor rapid și eficient, Gaviscon te-a acoperit.

O soluție de alginat de sodiu

Alginatul de sodiu este extras din pereții celulari ai algelor marine. Acesta ajută prin blocarea trecerii acidului din stomac in esofag, cauza principală a arsurilor gastrice și a indigestiei.

Întrebări frecvente

Toate produsele din gama Gaviscon sunt concepute pentru a combate arsurile la stomac și indigestia. Apărut acum mai bine de 40 de ani, Gaviscon reprezintă tratamentul arsurilor la stomac și indigestiei oferind o ameliorare pe termen lung ce apare rapid pentru pacienți.

Citiți cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj.

Dacă ați uitat vreodată să luați o doză de Gaviscon, nu dublați doza data viitoare. Continuați să luați doza obișnuită de medicament. Dacă simptomele persistă după șapte zile, consultați întotdeauna medicul dumneavoastră. Dacă luați prea mult Gaviscon, este puțin probabil să vă facă rău - deși este posibil să vă simțiți balonat. Consultați medicul sau farmacistul dacă acest simptom nu dispare.

Gaviscon conține alginat de sodiu, hidrogenocarbonat de sodiu şi carbonat de calciu.

Alginatul este un compus extras din algele brune.

Medicamentele din gama Gaviscon Mentol, atât varianta lichidă cât și comprimatele masticabile, precum și Gaviscon cu aromă de căpșuni comprimate masticabile pot fi recomandate pentru utilizarea în timpul sarcinii și alăptării. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu intră în fluxul sanguin.**

Gaviscon Mentol și Gaviscon cu aromă de căpșuni sunt recomandate pentru copiii cu vârsta de 12 ani și mai mari. Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani trebuie administrat numai la sfatul medicului.

Pătrunderea acidului gastric în esofag.

Este o boală cauzată de refluxul gastro-esofagian ale cărei simptome includ arsurile în capul pieptului și regurgitația. Adesea este asociată cu slăbirea barierei antireflux, care controlează intrarea alimentelor în stomac.